DOLAR 32,1980 -0.12%
EURO 35,0840 0.34%
ALTIN 2.429,290,72
BITCOIN 22222511,25%
İstanbul
31°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Senua's Saga: Hellblade II ve Serum DLSS 3 Desteği alıyor

Senua's Saga: Hellblade II ve Serum DLSS 3 Desteği alıyor

ABONE OL
Mayıs 21, 2024 19:20
Senua's Saga: Hellblade II ve Serum DLSS 3 Desteği alıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Senua’s Saga: Hellblade II oyun dünyasına  DLSS 3 ve Reflex teknolojilerinin ilk gün desteğiyle girerken, GeForce RTX oyuncuları mükemmel bir deneyim ve azaltılmış sistem gecikmesiyle mücadeleye başlayacak. 

Adrenalin dolu, hikaye odaklı bir macera için 23 Mayıs’ta komplo ve tehlikelerle dolu kirlenmiş bir dünyada heyecan verici bir yolculuk vaat eden Serum oyununa hazırlanın.  GeForce RTX kullanıcıları, DLSS 3, DLAA ve Reflex iyileştirmeleriyle oyunun sırlarını açığa çıkarırken mükemmel bir deneyime kavuşacak. 

Star Citizen için yayınlanan en son güncelleme, GPU’nun sınırlı olduğu senaryolarda gelişmiş kare hızlarıyla oyun deneyimini zenginleştiren DLSS 2 Süper Çözünürlük özelliğini sunuyor. Ayrıca, 23 Mayıs’ta çıkacak olan yeni denizcilik macerası Ships At Sea ile yelken açmaya ve yeni bir serüvene atılmaya hazırlanın. Bu yeni nesil gemi simülasyon deneyimi, optimize edilmiş performans için DLSS 2 desteği ile güçlendirildi. 

Farklı bir macera arayanlar 28 Mayıs’ta çıkacak olan EA SPORTS™ F1® 24‘ü mutlaka inceleyebilir. Bu oyun, DLSS 3, DLAA, Reflex ve ışın izleme gibi RTX teknolojisiyle donatıldı. Hayatınızın yarışında ekstra kare hızı ve ekstra tepki süresiyle rakiplerinize karşı avantaj kazanın ve zafer çemberinden onlara el sallarken oyunun güzelliğinin tadını çıkarın.

 Kaşifler ise 22 Mayıs’ta çıkacak olan Wuthering Waves‘te ıssız Solaris-3 dünyasını keşfedebilecek. Büyük bir heyecanla beklenen bu oyun, hızlı tempolu savaşlar ve sürükleyici bir oynanış sunuyor ve GeForce RTX kullanıcıları için DLSS 2 desteği ile daha da geliştirilmiş bir deneyim vaat ediyor.

 Ve eğer bunlar yeterli değilse, Ubisoft’un büyük heyecan uyandıran arena nişancı oyunu XDefiant  bugün Reflex ile piyasaya sürülüyor, bu da sistem gecikmesini %58 oranında azaltacak.

 Son olarak, en son Game Ready sürücümüz, ASUS, Dell, Philips, IODATA ve LG gibi ortaklardan 11 G-SYNC Uyumlu ekran için destek ekliyor. Bu ekranlar, oyun deneyimini daha akıcı hale getiren daha iyi bir Değişken Yenileme Hızı deneyimi sunuyor. Tüm G-SYNC, G-SYNC ULTIMATE ve G-SYNC Uyumlu oyun monitörlerinin tam listesi için, ideal ekranı hızlı bir şekilde bulmanıza yardımcı olabilecek güncellenmiş G-SYNC sayfasına göz atın.

GeForce RTX, bu yeni oyunlarda kara, deniz ve uzayda benzersiz performans ve görsel doğruluk sunarak oyun teknolojisinin sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Bu haftanın sürümleri hakkında daha fazla bilgi için makalenin tamamını inceleyin.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ